Workshop og gruppeforløb

Selvudvikling

Et spadestik dybere.

Få mod på livet i en gruppe med ligesindede

​Det har vist sig, at modne kvinder med mod på livet (og selvudvikling) også har mod på at tage fat i oplevelser, som ellers helst skulle gemmes væk, fortrænges.

I nærværende mail tilbyder jeg arbejdet foregå i gruppesammenhæng. At arbejde i gruppesammenhæng giver rigtig god mening. Dels fordi man så ikke er alene. Dels fordi man erfarer, at andre kender til det, man selv bærer på. Desuden har man vidner, som bekræfter de nye opdagelser og oplevelser, man får. – Dette er vigtigere end man måske lige regner med. Men man kan nemt overbevise sig selv om, at det, man har oplevet, nok slet ikke passer og derved gå tilbage til det gamle og den gamle tillærte overbevisning om, hvem man er.

Yderligere information om gruppeforløbet

Kender du en, som du gerne vil have med? Hvis jeg ikke kender dig på forhånd, så tilbyder jeg en samtale inden endelig tilmelding til gruppeforløbet.

Deltag i et terapeutisk gruppeforløb. Det er et tilbud til modne og erfarne kvinder. Det første forløb vil strække sig over 4 sessioner med 2-3 ugers mellemrum. Antallet af deltagere skal minimum være 3 personer og max 6 personer.

Prisen er en intropris: 1.400 kr. for hele forløbet.

Kontakt mig for at høre mere eller tilmelde dig

Er du interesseret i at deltage? Vi mangler stadig 1 – 2 deltagere for at kunne starte holdet. Hvis du er en af dem, der er nysgerrig, vil vide mere eller måske deltage i denne gruppesammenhæng, så giv mig endelig besked. Jeg kan kontaktes på telefon 40 62 67 56, på mail else@dialoga.dk eller ved at udfylde min kontaktformular.

Når jeg har tilmeldinger nok, så kommer jeg med mere information til 1. møde.