Workshop og gruppeforløb

Selvudvikling
– Et spadestik dybere.

– Nu i gruppesammenhæng.

​Det har vist sig, at modne kvinder med mod på livet (og selvudvikling) også har mod på at tage fat i oplevelser, som ellers helst skulle gemmes væk, fortrænges.

I nærværende mail tilbyder jeg arbejdet foregå i gruppesammenhæng.

​At arbejde i gruppesammenhæng giver rigtig god mening. Dels fordi man så ikke er alene. Dels fordi man erfarer, at andre kender til det, man selv bærer på. Desuden har man vidner, som bekræfter de nye opdagelser og oplevelser, man får. – Dette er vigtigere end man måske lige regner med. Men man kan nemt overbevise sig selv om, at det, man har oplevet, nok slet ikke passer og derved gå tilbage til det gamle og den gamle tillærte overbevisning om, hvem man er.

Hvis du er en af dem, der bliver nysgerrig på at vide mere eller måske at deltage i denne gruppesammenhæng, så giv mig endelig besked, gerne på tlf. 40626756 eller mail: else@dialoga.dk

Hvis du kender én, som du gerne vil have med eller som du tror, gerne vil deltage, så bare sig til. – Hvis jeg ikke kender dig, tilbyder jeg en samtale inden endelig tilmelding til gruppeforløbet.

Et særtilbud – deltag i et terapeutisk forløb i gruppe. Et tilbud til modne og erfarne kvinder. Første forløb vil strække sig over 4 sessioner med 2-3 ugers mellemrum. Antal deltagere min 3 og max 6.

Prisen er en intropris: 1.400 kr. for hele forløbet.

Interesseret? – Vi mangler 1 – 2 deltagere for at kunne starte. – Er du den ene?
Så snart, jeg har tilmeldinger nok, kommer jeg med forslag til 1- mødegang.​