Individuel terapi

Få hjælp til personlige problemstillinger med individuel terapi

Individuel terapi er egentlig bare, at du er i proces alene. Ofte ønsker man det individuelle forum til personlige problemstillinger.
Det kan være, at du ønsker hjælp til personlig udvikling. Det kan være, du ønsker at finde dig selv. Eller måske ønsker du sparring på en konkret problemstilling.

Når du vælger den individuelle terapi, så vælger du samtidig at kigge på dine egne muligheder og ressourcer for netop at gøre det bedre, for dig – og dermed også for andre.

Hvordan foregår et forløb hos mig?

​Måden vi arbejder på vil afhænge af dit temperament og din konkrete problemstilling. Jeg arbejder med en bred vifte af tilgange. Det vigtigste er, at du oplever tryghed og tillid til det, som foregår.​ Det plejer at give et ekstra energitilskud at bruge kreative medier som f.eks at male, tegne, bevæge sig eller bare flytte sig fysisk. Jeg arbejder også med børn. De er typisk mellem 4 og 16 år. Børn har særlig fornøjelse og udbytte af legeterapi og kunstterapi. ​

Du vil opleve at blive klogere på dig selv og få blik for dine ressourcer og kompetencer. Du vil blive bedre til at håndtere svære situationer og træffe gode beslutninger for dig selv.
Børn i min konsultation vil opleve at få en større tro på dem selv. Deres koncentrationsevne vil typisk forbedres og de vil trives bedre i hverdagen.

Få mere information om individuel terapi

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information på telefon 40 62 67 56, ved at sende en mail til else@dialoga.dk. Alternativ kan du udfylde min kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.