Kunstterapeutiske workshop

Oplev selvudvikling gennem en kunstterapeutisk workshop

Vil du gerne udvikle dig? Hos Dialoga ApS kan du bruge kunstterapien til at komme tættere på dig selv og dine potentialer.

Jeg tilbyder et særtilbud til modne kvinder, som ønsker at komme tættere på sig selv og egne skjulte potentialer – og mærke energien vokse. Mit ærinde er at hjælpe dig til at komme tættere på dit egentlige selv, din kerne, tættere på de potentialer, du har i dig – ligesom de andre i gruppen. Vi vil blandt andet afdække de selvopfattelser, som dybest set ikke gavner dig.

Vi mangler 1 deltager for at kunne starte forløbet.

Hvorfor deltage i gruppe-kunstterapi?

Det har vist sig, at modne kvinder med mod på livet (og selvudvikling) også har mod på at tage fat i oplevelser, som ellers helst skulle gemmes væk, fortrænges. At arbejde i gruppesammenhæng giver rigtig god mening. Dels fordi man så ikke er alene. Dels fordi man erfarer, at andre kender til det, man selv bærer på. Desuden har man vidner, som bekræfter de nye opdagelser og oplevelser, man får. – Dette er vigtigere end man måske lige regner med. Men man kan nemt overbevise sig selv om, at det, man har oplevet, nok slet ikke passer og derved gå tilbage til det gamle og den gamle tillærte overbevisning om, hvem man er.

Tilmeld dig et forløb i dag

Første forløb vil strække sig over 4 sessioner med 2-3 ugers mellemrum. Antal deltagere min 3 og max 6. I øjeblikket mangler vi kun 1 kvinde, så starter gruppen op. Metoderne vil afhænge af, hvem gruppen viser sig at være – bl.a. afspændingsøvelser, drømmerejser, kreative udtryk, afrunding. – Jeg vil sørge for, at gruppen etablerer sig i en tryg og arbejdsom stemning.

Hvis du er nysgerrig eller interesseret, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Du har mulighed for at kontakte mig på telefon 40 62 67 56, sende en mail til else@dialoga.dk eller ved at udfylde min kontaktformular.

Yderligere information

Prisen er en intropris: 1.400 kr. for hele forløbet.

Sted: Rudevej 130, 8300 Odder (100 meter fra Saksild skole)

Arrangør Dialoga ApS, www.dialoga.dk. – Underviser Else Bek Andersen, familie- og parterapeut, kunstterapeut – oprindelig lærer og pædagog.

Du skal være meget velkommen til at kontakte mig for at få en fornemmelse af, hvad du kan forvente.
Kontakt Else og tilmelding dig på telefon 40 62 67 56 eller send en mail til else@dialoga.dk.

Kunstterapien anvendt

Pædagogisk, terapeutisk, spirituelt og i feedback

4 sessioner for fagfolk i januar-februar 2020