Coaching

Coaching er rettet mod fremtiden

En forlængelse af dine grundlæggende værdier​.

Hvad kan du opnå med coaching?

  • At finde mening, retning og ressourcer
  • At øge sin bevidsthed ift. det, man gerne vil opnå – og værdien deraf
  • At afdække muligheder og at foretage valg
  • At finde vejen derhen

Coachen er internationalt certificeret og arbejder efter ICC etiske regler, og vil følge dig, din familie, din organisation i det, du gerne vil opnå.

Teamcoaching – vejen til et velfungerende teamsamarbejde

​Teamcoaching virker effektivt og er værd at forsøge sig med, hvis man ønsker forøget energi, effektivitet og forbedret samarbejde.

Teamcoaching er coaching af grupper og teams, hvor mål, værdi og handling altid er fokuseret. De allerfleste grupper rummer i sig selv en løsning på de givne udfordringer. Nogle udfordringer synes vanskeligere og mere konfliktfyldte end andre. Disse udfordringer er gruppen oftest ikke alene i stand til at finde den bedste løsning. Det er her, coachen bliver afgørende. ​En teamcoach inspirerer gruppen til at få øje på det, som forhindrer en løsning eller en konstruktiv proces. Herefter kan gruppen arbejde med at belyse forhindringen og dernæst finde den bedste løsning. Sådan kan gruppen i fremtiden være bedre rustet til at håndtere lignende udfordringer.

Er du interesseret i at høre mere?

Coaching er at sætte handling bag ordene. Tag kontakt til Dialoga ApS i dag og hør nærmere. Jeg kan kontaktes på telefon 40 62 67 56, ved at sende en mail til else@dialoga.dk eller gennem min kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.